Corona: wat dekt de reisverzekering?

maandag 03 aug - MAX vakantieman Afl. 6 49:00 Min.

De zomervakantie is in volle gang terwijl de reisadviezen met de dag veranderen. MAX vakantie krijgt veel vragen binnen over wat de reisverzekering wel en niet dekt rondom corona. We praten erover met reisverzekeringsdeskundige Bas Knopperts.

In Groeten uit Holland gaan we wekelijks langs bij plekken waar veel toeristen komen. Deze week zijn we op de Waddeneilanden!

Cruisen: is dat nu nog wel veilig? En hoe past de cruisewereld zich aan op corona? MAX vakantieman zocht het uit en bespreekt het met MAX Ombudsman Jeanine Janssen en jurist bij de ANWB Annemieke Zerdoun.

Een ontmoeting op vakantie die leidt tot het meespelen in een film tussen de wereldberoemde sterren. Het overkomt Tim bijna 20 jaar geleden.

En Koen is aan de Spaanse costa!

NB: Het vakantiepark dat in een item in deze uitzending in beeld komt, is niet het bedrijf dat in dit item wordt besproken en heeft geen enkele connectie met het onderwerp van dit item.

Reacties

Je kunt op dit moment niet reageren.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste vakantienieuws, leuke uitjes en handige reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!