FTI failliet: wat nu?

maandag 08 jul - MAX vakantieman Afl. 1 46:39 Min.

De Duitse reisorganisatie FTI is begin juni failliet gegaan, waardoor duizenden Nederlanders gedupeerd zijn. We bespreken de problemen die zij ondervinden op hun vakantiebestemmingen en hoe ze hiermee omgaan.

Veel mensen ervaren angst door meldingen van heftige turbulentie in vliegtuigen. We onderzoeken of deze angst gerechtvaardigd is en bieden tips om met vliegangst om te gaan, zodat reizen weer plezierig wordt.

Sharmilla keert na 32 jaar terug naar haar geboorteland Guyana. Haar gezin komt voor een vervelende verrassing te staan als de terugvlucht naar Nederland niet komt opdagen. Ze maken duizenden euro’s aan extra kosten die Surinam Airways niet wil vergoeden. We bekijken waar de familie recht op heeft.

Verslaggever Phi Nguyen zoekt deze zomer naar de ultieme vakantiebeleving in eigen land. Deze week ontmoet hij Riny en Marion, die tentkampeerders een onbezorgde vakantie bieden.

Onze Mystery Guest is op citytrip en inspecteert een hotel in Barcelona.

Reacties

Je kunt op dit moment niet reageren.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste vakantienieuws, leuke uitjes en handige reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!