We mogen weer op vakantie!

maandag 05 jul - MAX vakantieman Afl. 1 β€” 45:56 Min.

In dit nieuwe seizoen van MAX vakantieman gaat Sybrand Niessen samen met MAX Ombudsman Jeanine Janssen weer op zoek naar oplossingen voor vakantieproblemen.

We mogen weer op vakantie. Na anderhalf jaar vol beperkingen lijkt het erop dat we weer veilig de grens over kunnen. We kijken vooruit met Dirk Jan Nieuwenhuis van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Op 6 april ging D-reizen failliet. Het is een van de grootste faillissementen in de Nederlandse reissector ooit. Vele duizenden mensen zijn gedupeerd.
Het is voor veel consumenten onduidelijk of ze hun geld nog terug kunnen krijgen en bij wie ze dan moeten zijn. Veel gedupeerden klagen dat ze door reisorganisaties van het kastje naar de muur worden gestuurd. Erik Jan Reuver, directeur van Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) geeft uitleg over de afhandeling van het faillissement en wanneer gedupeerden zich bij SGR kunnen melden.
Steven van der Heijden, directeur van Corendon is ook te gast om een zaak te bespreken waarin van alles misgaat en ook hij spreekt zich uit over het faillissement van D-reizen.

In Groeten uit Holland gaan we op zoek naar de magie van een vakantie in eigen land.

En Koen is er dit jaar ook bij! Hij gaat lekker kamperen.

——

Ter aanvulling op deze uitzending: β€œDe afbeeldingen die in de achtergrond van de uitzending te zien zijn, zijn enkel gebruikt ter illustratie. Ze hebben geen verband met het onderwerp in MAX vakantieman.”

Reacties

Je kunt op dit moment niet reageren.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste vakantienieuws, leuke uitjes en handige reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!