Op 8 juli 2024 start het nieuwe seizoen van MAX vakantieman: je kunt nog steeds je klacht melden

16 juni 2024
2 Min. leestijd

MAX vakantieman is vanaf maandag 8 juli 2024 weer terug! Ook deze zomer schiet het populaire consumentenprogramma in binnen- en buitenland gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp. Het programma is te zien vanaf maandag 8 juli om 20.30 uur bij MAX op NPO 1.

Ook dit jaar gaat Sybrand Niessen samen met MAX Ombudsman Jeanine Janssen op zoek naar oplossingen voor de meest uiteenlopende vakantieproblemen van vakantiegangers. De Mystery Guest inspecteert accommodaties op populaire vakantiebestemmingen en kijkersvragen worden door deskundigen beantwoord in de rubriek Beste Vakantieman.

Vakantieklacht melden

Is een vakantie uitgelopen op een enorme teleurstelling? Mensen met vakantieklachten kunnen zich melden bij MAX vakantieman. Denk bijvoorbeeld aan problemen met de reisorganisatie, het hotel, de huurauto of een excursie. Bleek het hotel smerig, lawaaierig of zelfs helemaal niet meer te bestaan? Of moest de reis worden afgebroken of geannuleerd en dreigt een financiële strop? Wie weet kan MAX vakantieman helpen. Klachten kunnen hier gemeld worden.

Naast het programma, is de website altijd te raadplegen voor actuele vakantie- en reistips en adviezen voor een onbezorgde vakantie.

MAX vakantieman (8 afleveringen)
Vanaf maandag 8 juli 2024
Om 20.30 uur bij MAX op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen

Let op! In verband met de Olympische Spelen verhuist MAX vakantieman op 29 juli en 5 augustus om 20.35 uur van NPO 1 naar NPO 2. Op 22 juli, 12, 19 en 26 augustus is het consumentenprogramma om 21.25 uur weer te zien op NPO 1.

 

Ben je benieuwd naar meer vakantienieuws en -tips?

Schrijf je dan in voor de gezamenlijke nieuwsbrief van MAX vakantieman en Meldpunt en blijf op de hoogte van het belangrijkste consumentennieuws.

Reacties

Wil jij iets delen over dit bericht? Maak gemakkelijk jouw account aan of login om te reageren.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste vakantienieuws, leuke uitjes en handige reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!