Reactie Corenden op geluidsoverlast bij hotel The Rif op Curaçao

12 augustus 2024
2 Min. leestijd

Corendon belooft een relaxed vakantiegevoel in haar gloednieuwe 5-sterrenresort The Rif at Mangrove Beach op Curaçao. Maar door geluidsoverlast komen de gasten minder ontspannen terug van vakantie dan gedacht. Verschillende gasten, waaronder de familie Suijker en Koelman, die het hotel hebben bezocht vertellen in de uitzending van MAX vakantieman op 12 augustus 2024 over hun ervaringen. Natuurlijk is ook Corendon voor deze uitzending uitgenodigd, maar zij konden niet aanwezig zijn. Zij laten de redactie naar aanleiding van de uitzending per e-mail het volgende weten:

Reactie Corendon:

Het vakantieplezier en comfort van onze gasten heeft altijd onze hoogste prioriteit. We vinden het dan ook heel erg vervelend dat dit niet de ervaring is geweest van de families Suijker en Koelman. Wij zijn hierin tekortgeschoten en bieden hiervoor onze excuses aan.

The Rif op Curaçao is een gloednieuw hotel. Zo nieuw dat de laatste werkzaamheden op dit moment nog worden verricht. Enige overlast hierdoor is helaas niet te voorkomen. Maar dat neemt allemaal niet weg dat we graag willen dat iedereen een heerlijk verblijf heeft en dat was nu niet het geval. We werken daarom nauw samen met het hotelmanagement om eventuele overlast tot een minimum te beperken. De laatste werkzaamheden zullen afgerond worden binnen enkele weken.

Bij Corendon staat de tevredenheid van onze gasten altijd voorop. En wij begrijpen heel goed dat beide families niet de vakantie-ervaring hebben gekregen waarop zij gehoopt hadden. Wij bieden daarom de families Suijker en Koelman een vergoeding aan, en een aanvullende korting op een volgende reis. Na analyse van de casus van de familie Koelman bieden we hen ook extra compensatie voor de 2 nachten dat zij een ander kamertype hebben gekregen en hierdoor minder hebben genoten van hun vakantie.

Heb jij last van geluidsoverlast op je vakantiebestemming? We leggen hier uit wat je dan kunt doen.

Foto: ANP

Reacties

Wil jij iets delen over dit bericht? Maak gemakkelijk jouw account aan of login om te reageren.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste vakantienieuws, leuke uitjes en handige reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!